Paratrăsnet PDA


Paratrăsnetul cu dispozitiv de amorsare (PDA) este o soluţie eficientă şi modernă de protecţie împotriva trăsnetului, asigurând raze mari de protecţie a construcţiilor sau spaţiilor deschise la înălţimi mici de montare, putându-se achiziționa la prețuri atractive. Paratrăsnetele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate (inox), rezistente la coroziune, având o durată de viaţă extrem de mare. Sunt recomandate pentru orice tip de construcţie, civilă sau industrială ori pentru protejarea unor spaţii deschise cum ar fi: stadioane, aeroporturi etc. Paratrăsnetele sunt testate în laboratoare specializate şi în condiţii reale şi sunt conforme cu toate reglementările naţionale (fostul I20-2000 şi actualul I7-2011) şi internaţionale (NFC17-102, EN 62305).
    Atunci cand v-ați decis pentru achiziționarea unui paratrăsnet PDA, compania Romind T&G vă vine în ajutor în alegerea celui mai eficient sistem de protecție împotriva trăsnetelor. Pentru paratrăsnetele mai sus menţionate, societatea Romind T&G este titularul agrementelor tehnice avizate de către Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcţii din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor.
În calitate de importator direct şi distribuitor al sistemelor de protecţie împotriva trăsnetului produse de companiile franceze, Franklin France şi Lightning Protection System France (LPS), societatea ROMIND T&G asigură livrarea paratrăsnetelor cu dispozitive de amorsare (PDA) şi accesoriilor pentru legare la pământ în orice localitate din ţară atât direct cât şi prin intermediul distribuitorilor locali.
    Pentru a putea calcula zona de protecție a PDA, vă rugăm să ne accesați și să completați următorul formular cu datele de referință ale aplicației (construcției): https://paratrasnete.ro/formular-date/