Termeni si conditii

Termeni si conditii

Accesul si utilizarea site-ului romind.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

  1. Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. Romind.ro este un site de prezentare al Romind T&G.
  2. Romind T&G nu este raspunzator pentru modul in care sunt folosite informatiile prezentate pe romind.ro. UTILIZATORII site-ului mentionat precedent sunt SINGURII RASPUNZATORI pentru modul in care folosesc informatiile din acest site. Romind T&G nu poate fi facut sub nici o forma raspunzator pentru eventuale pagube, accidente sau orice alte neajunsuri din cauza utilizarii si aplicarii informatiilor din acest site.
  3. Continutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica Romind T&G . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Romind T&G isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.
  4. Romind T&G isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
  5. Serviciile si produsele prezentate pe site-ul romind.ro nu se constituie intr-o oferta de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea Romind T&G, va rugam sa ne contactati prin formularul de contatct pus la dispozitie pe site, la una din adresele de email de asemenea puse la dispozitie pe site, sau la unul din numerele de telefon.