Termeni si Conditii

Termeni și Condiții

Accesul și utilizarea site-ului romind.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos:

  1. Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai ușor, structurat și rapid informațiile necesare. Romind.ro este un site de prezentare al Romind T&G.
  2. Romind T&G nu este raspunzător pentru modul în care sunt folosite informațiile prezentate pe romind.ro. UTILIZATORII site-ului menționat precedent sunt SINGURII RASPUNZĂTORI pentru modul în care folosesc informațiile din acest site. Romind T&G nu poate fi făcut sub nici o formă raspunzător pentru eventuale pagube, accidente sau orice alte neajunsuri din cauza utilizării și aplicării informațiilor din acest site.
  3. Conținutul acestui site nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit, fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică Romind T&G . Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. Romind T&G își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website.
  4. Romind T&G nu poate garanta și nu îşi poate asuma răspunderea că informaţiile prezentate pe acest site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte și fără erori.
    Romind T&G îşi rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și termenii și condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secţiune pentru a verifica termenii și condiţiile pe care aţi agreat să le respectați.
  5. Serviciile și produsele prezentate pe site-ul romind.ro nu se constituie într-o ofertă de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o ofertă din partea Romind T&G, vă rugăm sa ne contactați prin formularul de contact pus la dispoziție pe site, la una din adresele de email de asemenea puse la dispoziție pe site, sau la unul din numerele de telefon.